Wis alle keuzes
Accommodatie type
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings Arizona

(1 camping)
 • Camping Williams Circle Pines Camping Williams Circle Pines Camping Williams Circle Pines Camping Williams Circle Pines
  Camping Williams Circle Pines
  • Land:Amerika
  • Regio:Arizona

  Camping Williams Circle Pines is gelegen in een bosrijke omgeving. De camping beschikt over vele faciliteiten en voorzieningen. Op de camping zelf is een zwembad, sauna en jacuzzi gelegen.H...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend

Algemene informatie Arizona

Arizona is één van de staten van de Verenigde Staten, er wonen bijna 6.000.000 inwoners. Vroeger kon je hier nog heel veel indianen vinden, nu zul je die niet snel meer zien. Het Zuiden van Arizona grenst aan Mexico, het Oosten grenst juist weer aan New Mexico.

Klimaat Arizona

Arizona bestaat uit zoveel bergen, dat je daarom het klimaat ook wel het woestijnklimaat kunt noemen. In de zomer kun je tempraturen verwachten van wel 40 graden. In het Noorden van Arizona is het stukken kouder, met tempraturen van soms wel -20 graden. In de winter kun je bijna dagelijks nachtvorst verwachten door heel Arizona.

Bezienswaardigheden Arizona

De Grand Canyon is toch wel iets in Arizona wat je gezien moet hebben. Het uitzicht van de Grand Canyon is zo iets groots, dat je dat niet snel meer zult vergeten. Het Grand Canyon is gelegen in het Nationaal park Grand Canyon, waar je ook de Grand Canyon Skywalk kunt vinden.

Eten en drinken Arizona

Ook in de Arizona vind je fastfood restaurants, net als in heel de Verenigde Staten. Daarnaast kun je in Arizona nog eten zoals dat indianen dat vroeger gedaan hebben.

Plaatsen in Arizona

De hoofdstad van Arizona is Phoenix, daar wonen 1.500.000 mensen. Phoenix is te bereiken via het vliegveld, maar ook gewoon met de auto. Het centrum van Phoenix is één van de drukste van de Verenigde Staten, niet voor niets is het ook één van de snelst groeiende steden in de Verenigde Staten.