Wis alle keuzes
Accommodatie type
 • Stacaravan(1)
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings Connecticut

(1 camping)
 • Camping Mystic Camping Mystic Camping Mystic Camping Mystic
  Camping Mystic
  • Land:Amerika
  • Regio:Connecticut

  Camping Mystic beschikt over een prachtige ligging in een bosrijke omgeving. Hier kunt u in alle rust genieten terwijl u een wandeling aan het maken bent. Vele oude bomen zorgen voor een rustgevend...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend
  Accommodaties:

Algemene informatie Connecticut

Connecticut is een staat in de Verenigde Staten. Het ligt in het Noorden van de Verenigde Staten en telt 3.500.000 inwoners. Connecticut hoort bij New England, de benaming van het Noordoosten van de Verenigde Staten.

Klimaat Connecticut

In Connecticut heerst een extreem landklimaat, de zomer is bijna tropische te noemen, maar de winter kenmerkt zich door hevige sneeuwval en het kan dan ver beneden het vriespunt worden. De temperaturen kunnen in de zomer wel 40 graden zijn, in de winter juist weer -40 graden.

Bezienswaardigheden Connecticut

In Connecticut vind je in de zomer heel veel natuur, zoals bomen en struiken. Pak een auto en geniet van de natuur in Connecticut. Op het Indian Summer komen ook jaarlijks vele toeristen op af. De Historic Route 1 loopt ook voor een gedeelte door Connecticut. Daarnaast maken de stranden Connecticut tot een top locatie voor toeristen.

Eten en drinken Connecticut

In Connecticut kun je verschillende keukens vinden. Zo heb je veel buitenlandse keukens die gemengd worden met smaken uit de Verenigde Staten. Ook wordt er veel koffie gedronken in Connecticut, en dan voornamelijk in de ochtenden.

Plaatsen in Connecticut

De hoofdstad van Connecticut is Hartford, daar wonen ruim 100.000 inwoners. Daarnaast zijn New Haven, Bridgeport en Stamford de grote steden in Connecticut.