Wis alle keuzes
Accommodatie type
 • Stacaravan(1)
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings Massachusetts

(1 camping)
 • Camping Boston Cape Cod Camping Boston Cape Cod Camping Boston Cape Cod Camping Boston Cape Cod
  Camping Boston Cape Cod
  • Land:Amerika
  • Regio:Massachusetts

  Camping Boston Cape Cod is direct aan het strand gelegen. In de nabij omgeving zijn meerdere meren en rivieren te vinden. De waterliefhebber hoeft dus niets tekort te komen op deze camping....

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend
  Accommodaties:

Algemene informatie Massachusetts

Massachusetts is één staat in de Verenigde Staten. Het ligt in de regio New England en telt 6.000.000 inwoners. De officiële naam van Massachusetts is Commonwealth of Massachusetts.

Klimaat Massachusetts

De tempratuur van Massachusetts is in de winter vrij rustig met tempraturen van 0 graden, maar het kan ook zomaar 10 graden zijn. In de zomer is het heerlijk warm met tempraturen van soms wel 30 graden.

Bezienswaardigheden Massachusetts

De meeste bezienswaardigheden kun je vinden in Boston. Er is in Bosten een looproute die de ?Freedom Trail? heet. Je kunt dan een looproute van 4 kilometer lopen, onderweg kom je verschillede gebouwen uit de geschiedenis van de Verenigde Staten tegen. De Arnold Arboretum, een bekende bomenverzameling, kun je vinden in de wijk Jamaica Plain.

Eten en drinken Massachusetts

De fastfoods restaurants zijn in Massachusetts heel populair. Ze zijn dagelijks 24 uur per dag open en je kunt er snel een hapje eten.

Plaatsen in Massachusetts

De hoofdstad van Massachusetts is Boston, wat ook wordt gezien als de hoofdstad van New England. Bosten telt 600.000 inwoners.