Wis alle keuzes
Accommodatie type
 • Stacaravan(1)
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings New England

(2 campings)
 • Camping Bar Harbor Camping Bar Harbor Camping Bar Harbor Camping Bar Harbor
  Camping Bar Harbor
  • Land:Amerika
  • Regio:New England

  Camping Bar Harbor is gelegen in een prachtige omgeving van bergen en rotsen. Hier kunt u genieten op het privé strand in de rosten dat camping bezit. De omgeving is echt een plaatje en biedt veel ...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend
  Accommodaties:
 • Camping Saco Old Orchard Beach Camping Saco Old Orchard Beach Camping Saco Old Orchard Beach Camping Saco Old Orchard Beach
  Camping Saco Old Orchard Beach
  • Land:Amerika
  • Regio:New England

  Camping Saco Old Orchard Beach is gelegen in een bosrijke omgeving. De staanplaatsen op deze camping zijn voorzien van veel schaduw door de vele bomen die op de camping aanwezig zijn.De lig...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend

Algemene informatie New England

New England ligt in het Noordoosten van de Verenigde Staten. Het is de benaming voor de staten Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont. In New England vind je cultuur samen met geschiedenis uit de Verenigde Staten.

Klimaat New England

In New England vind je een rustig klimaat. In januari is het net als in Nederland winter, met soms tempraturen onder de 0 graden. Wil je wat warmere tempraturen mee maken kun je beter in de zomer naar New England komen. Dan kom je al snel tempraturen van 25 tot 30 graden tegen.

Bezienswaardigheden New England

In New England vind je veel bossen, bergen en kusten. De kusten zijn dan geen normale strandkusten, maar kusten met bergen en ruige gebieden. In het Noorden kun je de berg Mount Washington vinden, een berg van 1917 meter hoog.

Eten en drinken New England

Ook New England blijft de Verenigde Staten, dus je vindt er veel eten en drinken. Dagelijks kun je 24 uur per dag bijna overal wel terecht voor een hapje of een drankje. Populair onder de inwoners zelf blijven de fastfood restaurants. De toeristen gaan graag naar restaurants waar je verschillende keukens kunt krijgen.

Plaatsen in New England

New England bestaat uit verschillende staten, dus er zijn veel verschillende plaatsen. Boston wordt gezien als de hoofdstad van New England, maar dit is officieel.