Wis alle keuzes
Accommodatie type
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings Niagara Falls

(1 camping)
 • Camping Campsite Niagara Falls Camping Campsite Niagara Falls Camping Campsite Niagara Falls Camping Campsite Niagara Falls
  Camping Campsite Niagara Falls
  • Land:Amerika
  • Regio:Niagara Falls

  Camping Niagara Falls de naam zegt het al. Hier heeft u de mogelijkheid om te kamperen op kleine afstand van de Niagara Falls. Deze unieke locatie voor een camping zorgt ervoor dat het een erg popu...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend

Algemene informatie Niagara Falls

De Niagara Falls zijn één van de bekendste en grootste watervallen ter wereld. De watervallen liggen op de grens tussen de Verenigde Staten en Canada. De Niagara Falls bestaan uit drie watervallen, namelijk de Horseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls.

Klimaat Niagara Falls

Het klimaat bij de watervallen lijkt heel erg op dat van de Verenigde Staten. In de winter is het koud, maar zal het niet snel onder de 0 graden gaan. In de zomer is het normaal als het tussen de 20 en 25 graden is.

Bezienswaardigheden Niagara Falls

Je hebt de drie watervallen van Niagara Falls, die elk jaar vele toeristen trekken. Horseshoe Falls is het bekendste deel van de Niagara Falls. Bijna 90% van al het water van de Niagara Falls gaat via de Horseshoe Falls. De Horseshoe Falls is 671 meter breed, de hoogte is 53 meter. De American Falls is 253 meter breed, maar omdat hij niet hellemaal recht loop is hij eigenlijk 290 meter breed. De hoogte is 21 meter. De kleinste van de drie is Bridal Veil Falls. De breedte van de Bridal Veil Falls is 17 meter, de hoogte is 24 meter.

Eten en drinken Niagara Falls

Voor eten en drinken ga je al snel naar één van de steden die dicht bij de Niagara Falls liggen, zoals New York(Verenigde Staten) en de stad Niagara Falls(Canada). In beiden steden kun je eigenlijk wel voor elke mond wat vinden. In New York is koffie als drinken heel populair, je kunt dit op elke straat wel krijgen. In Canada zijn bijvoorbeeld cakejes en gebakjes heel populair.

Plaatsen in Niagara Falls

New York is de grootste stad vlak bij de Niagara Falls, met ruim 19.000.000 inwoners. De stad Niagara Falls behoort bij de Canadese provincie Ontario en heeft zo?n 80.000 inwoners.