Wis alle keuzes
Accommodatie type
 • Stacaravan(2)
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings North Carolina

(2 campings)
 • Camping Cape Hatteras Camping Cape Hatteras Camping Cape Hatteras Camping Cape Hatteras
  Camping Cape Hatteras
  • Land:Amerika
  • Regio:North Carolina

  Camping Cape Hatteras is gelegen in een omgeving waar jong en oud zich prima zullen vermaken. Ter ontspanning is de ligging nabij de kust ideaal. Op de camping zelf is een zwembad gelegen.A...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend
  Accommodaties:
 • Camping Cherokee Great Smokies Camping Cherokee Great Smokies Camping Cherokee Great Smokies Camping Cherokee Great Smokies
  Camping Cherokee Great Smokies
  • Land:Amerika
  • Regio:North Carolina

  Camping Cherokee Great Smokies is ideaal gelegen midden in de natuur. Een populaire bestemming voor de echte visliefhebber. Met meerdere mogelijkheden in de omgeving heeft de visser keuze genoeg.

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend
  Accommodaties:

Algemene informatie North Carolina

North Carolina is een staat in het Zuiden van de Verenigde Staten. Ruim 8.000.000 inwoners heeft North Carolina, met als hoofdstad Raleigh. De staat is opgedeeld in drie regio's, namelijk Mountains, Piedmont en Coast.

Klimaat North Carolina

North Carolina heeft een subtropisch klimaat met rustige winters en warme zomers. Gemiddeld is het hier in de winter zo'n 10 graden en in de zomer rond de 20 tot 25 graden. Tornado's en orkanen kun je hier tegen komen.

Bezienswaardigheden North Carolina

De stranden en bergen worden gezien als de belangrijkste bezienswaardigheden van North Carolina. Het Great Smoky Mountains National Park is een meerdaagse attractie waar je prachtig van de natuur kunt genieten. Ook geschiedenis over de indianen kun je terug zien in de Occaneechi Indian Village.

Eten en drinken North Carolina

Ook North Caroline blijft de Verenigde Staten en dat betekent. Grote porties eten, wat je 24 uur per dag kunt halen op vele verschillende plekken. Als drinken kom je vaak het in de Verenigde Staten bedachte Coca-Cola tegen. Ook water wordt veel gedronken in de Verenigde Staten.

Plaatsen in North Carolina

Raleigh is de staatshoofdstad van North Carolina met ruim 300.000 inwoners. Daarnaast zijn ook Charlotte, Durham en Wilmington grote steden.