Wis alle keuzes
Accommodatie type
 • Stacaravan(1)
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings South Carolina

(1 camping)
 • Camping Myrtle Beach Camping Myrtle Beach Camping Myrtle Beach Camping Myrtle Beach
  Camping Myrtle Beach
  • Land:Amerika
  • Regio:South Carolina

  Camping Myrtle Beach is gelegen direct aan het strand. Hier kunt u genieten van het heerlijke klimaat. De omgeving van Myrtle Beach beschikt over vele bezienswaardigheden voor jong en oud.O...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend
  Accommodaties:

Algemene informatie South Carolina

South Carolina is een staat in de Verenigde Staten en heeft meer dan 4.000.000 inwoners. De staat is opgedeeld in drie regio's, namelijk Waterfalls & Whitewater, Lakes & Blackwater Rivers en Islands & Coast.

Klimaat South Carolina

Het klimaat hangt sterk af van de hoogte en de nabijheid bij de oceaan, maar gemiddeld is het in de winter zo'n 15 graden en in de zomer zo?n 30 graden. In de bergen valt de meeste regen. Orkanen en tornado?s zijn niet ongewoon in South Carolina.

Bezienswaardigheden South Carolina

Belangrijke bezienswaardigheden zijn de steden Charleston en Georgetown met hun historische gebouwen. Ook de gebouwen die herinneren aan de vrijheidsoorlog en burgeroorlog kun je vinden in South Caroline.

Eten en drinken South Carolina

In de Verenigde Staten eten ze naast fastfood, hamburgers en friet ook veel brood. Sandwiches zijn bijvoorbeeld heel erg populair. Ben je vegetariƫr dan zit je in heel de Verenigde Staten toch goed fout, je zou hooguit een salade ergens kunnen bestellen. Voor koffie zit je juist weer heel goed in de Verenigde Staten.

Plaatsen in South Carolina

Columbia is de hoofdstad van South Carolina met ruim 100.000 inwoners. Daarnaast zijn ook onder meer Charleston, Greenville, Myrtle Beach en Sumter steden die bekend zijn onder vele toeristen.