Wis alle keuzes
Accommodatie type
 • Stacaravan(1)
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings Virginia

(1 camping)
 • Camping Virginia Beach Camping Virginia Beach Camping Virginia Beach Camping Virginia Beach
  Camping Virginia Beach
  • Land:Amerika
  • Regio:Virginia

  Camping Virginia Beach is gelegen in een mooie omgeving waar de natuurliefhebber veel mogelijkheden heeft. De vele kilometers aan strand die hier gelegen zijn zorgen ervoor dat u zich altijd kan on...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend
  Accommodaties:

Algemene informatie Virginia

Virginia is een staat in de Verenigde Staten. Samen met Kentucky, Massachusetts en Pennsylvania noemt Virginia zich een commonwealth. De staat heeft 7.400.000 inwoners.

Klimaat Virginia

Virginia heeft een vochtig landklimaat, met hete zomers en koude winters. De zomertemperaturen hangen zo rond de 30 graden, terwijl het in de winter net onder het vriespunt komt.

Bezienswaardigheden Virginia

Omdat het plaatsje Arlington tegen Washington D.C. aan ligt kom je in die stad veel gebouwen tegen van de overheid, dit is erg indrukwekend om te zien. De bergen in Virginia kun je ook een bezoekje brengen om van de natuur te genieten.

Eten en drinken Virginia

In de Verenigde Staten houden de inwoners van grote porties. Hamburgers, grote porties friet en natuurlijk de fastfood restaurants zijn niet weg te denken uit de Verenigde Staten.

Plaatsen in Virginia

De hoofdstad van Virginia is Richmond, die plaats telt 200.000 inwoners. Daarnaast zijn Lexington en Norfolk grote en belangrijke plaatsen in Virginia.