Wis alle keuzes
Accommodatie type
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings Toronto

(1 camping)
 • Camping Toronto North Camping Toronto North Camping Toronto North Camping Toronto North
  Camping Toronto North
  • Land:Canada
  • Regio:Toronto

  Camping Toronto North is gelegen op kleine afstand van het strand, hier kunt u heerlijk ontspannen van de vakantie genieten. De waterliefhebber komt zeker niets tekort op deze natuurrijke camping.

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend

Algemene informatie Toronto

Toronto is de hoofdstad van het land Canada. Met 2.600.000 inwoners is het ook de grootste stad van het land. Toronto wordt door vele gezien als de meeste leefbare stad ter wereld. Er wordt aan het milieu gedacht, er is weinig misdaad en de welvaart is hoog. Toronto is het economisch hart van Canada.

Klimaat Toronto

De zomers van Toronto zijn meestal erg vochtig, met tempraturen van ongeveer 25 graden. Van tempraturen boven de 30 graden moet je ook niet raar opkijken. De zomers zijn de natste seizoen van Toronto. De winters hebben een paar koude periodes met soms wel -15 graden.

Bezienswaardigheden Toronto

De beroemde CN Tower kun je vinden in Toronto en is één van de hoogtepunten van Toronto?s skyline. Ook het bekende Royal Ontario museum vind je in Toronto. Daarnaast vind je nog vele andere museums en theaters. Ook leuk is de Yonge Street, de langste straat ter wereld.

Eten en drinken Toronto

Toronto heeft een grote variëteit aan internationale keukens en bovendien kun je een hapje eten voor ?normale prijzen?. Er zijn zelfs zoveel keukens uit andere landen, dat je bijna in elke wijk van Toronto wel een ander soort keuken vindt. Het bier in Toronto is prima, daarin tegen moet je voor wijn niet in Toronto zijn.

Plaatsen in Toronto

Downtown is het centrum van Toronto, het is het meest dichtbevolkte gebied van de stad. Het is daarnaast ook het economisch hart van de stad. Je hebt ook nog Midtown en Uptown, daar vind je voornamelijk grote huizen en de wat rijkere mensen van de stad.