Wis alle keuzes
Accommodatie type
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings Lolland

(1 camping)
 • Camping Lalandia Camping Lalandia Camping Lalandia
  Camping Lalandia
  • Land:Denemarken
  • Regio:Lolland

  Camping Lalandia is gelegen op eilend Lolland. Met haar ligging nabij het strand kunt u hier heerlijk gaan genieten van de vakantie. De camping beschikt over faciliteiten en voorzieningen voor jong...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend

Algemene informatie Lolland

Lolland is één van de grootste eilanden van Denemarken en ligt ook het meest Zuidelijk. De oppervlakte van het eiland bedraagt 1243 km2. Het eiland is een onderdeel van de provincie Storstrøm.

Klimaat Lolland

Het klimaat in Lolland is vrij milt. De zomers zijn meestal vrij rustig met tempraturen rond de 20 graden. De winters kun extremen worden, maar dat gebeurt pas als er sneeuw valt, dan kun je tempraturen van -20 graden tegenkomen.

Bezienswaardigheden Lolland

In Lolland aan haar landschap vind je: het kustgebied, loofbossen, mooie waterbekkens en moerassen. Aan de kust zijn kilometerlange zandstranden te vinden.

Eten en drinken Lolland

In Lolland kun je beter geen water uit de kraan drinken, neem dan bijvoorbeeld flesjes water. De keuken in Lolland bestaat uit veel vis, maar ook vlees is er te vinden. Verder hebben de restaurants redelijk simpele menu?s.

Plaatsen in Lolland

Lolland is een gemeente in de Deense regio Sjælland. In 2007 is er een herindeling geweest waar gemeentes zijn toegevoegd, namelijk Holeby, Højreby, Maribo, Nakskov, Ravnsborg, Rudbjerg en Rødby.