Camping Village Parisien

Camping Village Parisien is ideaal gelegen voor een vakantie volop leuke activiteiten. Denk hierbij aan een bezoek aan Dinseyland® Resort Paris, dit zullen de kinderen fantastisch vinden.

Op Camping Village Parisien is er van alles te beleven zodat u zich niet hoeft te vervelen. Voor de kinderen zijn er mogelijkheden om zich lekker uit te leven terwijl u een duik neemt in het aanwezige zwembad.

Camping Village Parisien beschikt verder over tal van faciliteiten die voor u klaar staan. Voor de sportievelingen onder ons is er een tennisbaan aanwezig. Kortom een ideale camping waar van alles mogelijk is om een onvergetelijke vakantie te beleven.

< Klik hier om 12 andere campings in Parijs Ile de France te bekijken.
bekijk beschikbaarheid
0.01 beoordeling
adresgegevens
Land: Frankrijk Straat: Niet bekend
Regio Parijs Ile de France
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Village Parisien

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Village Parisien

Wij werken met een team van mensen aan Campinglocatie.nl en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Village Parisien (1 beoordeling)

Op Campinglocatie.nl bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Village Parisien hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Village Parisien hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campinglocatie.nl Camping Village Parisien hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campinglocatie.nl met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • PaulineAfhandeling terugbetaling voorschot camping Village Parisien abominabelnvt

  In mei 2011 zouden wij naar deze camping gaan. Geboekt, voorschot betaald, alles prima. 3 weken voor ons vertrek krijgen we een email: de door ons gereserveerde caravan is afgebrand. Een alternatief was er niet, hoewel ze ons wel een ander weekend aanboden. Maar ja, daar hadden we niets aan, dan was de meivakantie alweer voorbij. Cancellen dan maar en dat was gelukkig geen probleem. Ook het voorschot van 155 euro zou worden terugbetaald. Het is nu half juni, er zijn vele vage emailcontacten geweest en beloftes gedaan, maar het geld staat nog niet op onze rekening. Telefonisch zijn ze slecht bereikbaar. Erg teleurstellend! Hoe mooi deze camping wellicht ook mag zijn, de service is abominabel. Alleen daarom al zal ik er nooit meer iets boeken.

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Village Parisien onder andere boeken bij: