Camping Francesco Desenzano

Camping San Francesco is een gezellige familiecamping gelegen aan het zuiden van het Gardameer. De camping heeft een 400 meter lang privestrand voor zijn campinggasten. Er zijn 474 staanplaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 1152 km.

De stacaravanplaatsen zijn ruim opgezet en bieden de gast veel rust. Rond de stacaravans is veel schaduw door de bomen eromheen.

Er is een mooi en groot aangelegd zwembad. Het zwembad ligt samen met een groot sportcomplex op een apart gedeelte van de camping. Binnen het sportcomplex kunnen de sporten, basketbal, voetbal, tennis en tafeltennis beoefend worden.

Er worden verschillende activiteiten voor zowel de grote als kleine gasten georganiseerd in het hoogseizoen. Elke avond is er een animatieteam ter plaatse om voor het nodige vertier te zorgen.

< Klik hier om 36 andere campings in Gardameer te bekijken.
Camping is niet boekbaar
adresgegevens
Land: Italie Straat: Niet bekend
Regio Gardameer
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping

Foto's van Camping Francesco Desenzano

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Francesco Desenzano

Wij werken met een team van mensen aan Campinglocatie.nl en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Francesco Desenzano onder andere boeken bij:

    Deze camping is momenteel niet boekbaar.