Camping Continental Lido

Goed verzorgde camping gelegen aan het prachtige meer van Mergozzo. De camping heeft 500 staanplaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 998 km.

Elke accomodatie beschikt over een overdekt terras of een luifel. De plaatsen waar de stacaravans staan zijn ruim opgezet.

Het meer van Mergozzo is ideaal voor de kinderen. Het ruime prive strand loopt geleidelijk af. Voor de helft bestaat het strand uit zand en voor de ander helft is het gras. Er is een nieuw aangelegd zwembadcomplex met onder andere stroomversnelling, een golfslagbad en een kinderbad. Er is ook een lazy river wat voor vertier zorgt bij jong en oud.

Er zijn verschillende sportmogelijkheden zoals roeien, tennissen, kanoen en vissen. Er is ook een animatieprogramma in het hoogseizoen. Er kunnen sportlessen genomen worden en er is vaak s\'avonds live muziek.

< Klik hier om 11 andere campings in Lago Maggiore te bekijken.
adresgegevens
Land: Italie Straat: Niet bekend
Regio Lago Maggiore
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping

Foto's van Camping Continental Lido

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Continental Lido

Faciliteiten van Camping Continental Lido

Wij werken met een team van mensen aan Campinglocatie.nl en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Continental Lido onder andere boeken bij: