Camping Heelderpeel

Camping Heelderpeel is een veelzijdige camping die voor vele mensen een ideale invulling van de vakantie kan bieden. Een omgeving waar voor iedereen wat te beleven valt. Jong en oud zal zich vermaken.

De uitgestrekte natuur om Camping Heelderpeel heen is ideaal voor de wandel en fiets liefhebber. De vele plassen en meertjes zijn voor de watersporter en vis liefhebber ideaal om de vakantie door te brengen.

Camping Heelderpeel beschikt zelf over een buitenzwembad. Voor de kinderen is er op de camping volop ruimte aanwezig om te kunnen spelen. Kortom een topper in eigen land waar u met het hele gezin kunt gaan genieten van de vakantie.

< Klik hier om 7 andere campings in Limburg te bekijken.
bekijk beschikbaarheid
7.02 beoordelingen
adresgegevens
Land: Nederland Straat: Niet bekend
Regio Limburg
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Heelderpeel

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Heelderpeel

Wij werken met een team van mensen aan Campinglocatie.nl en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Heelderpeel (2 beoordelingen)

Op Campinglocatie.nl bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Heelderpeel hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Heelderpeel hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campinglocatie.nl Camping Heelderpeel hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campinglocatie.nl met het zoeken naar een schitterend camping.

7.0 2 beoordelingen Plaats zelf uw review »
 • BENNYNETTE INDRUK ONDANKS DE WEINIGE KAMPEERDERS LEKKER ETEN ZEKKER WETEN 7.0

  HALLO WIJ ZIJN IN HET VOOR SEISOEN R GEWEEST EN HET WAS R NIET DRUK KAN OOK NIET GEEN KIDS VAKANTIE DOCH ALLES WAS R NETJES VERZORGD EN SCHOON GEMAAKT IEDERDAG ZELF GEZIEN DE FRITURE WAS OOK OPEN OP BEPAALDE TIJDEN EN HET CAFE RESTAURANT WAS OOK OPEN WAAR JE HEELIJK KAN ETEN ECHT SUPER GOED DE RECEPTIE MENSEN WAREN ZEER BEHULPZAAM EN NETJES DOCH JAMMER DAT R GEEN WINKELTJE IS R KOMT WEL EEN GELEGENHEID OM BROOD EN VLEESWAREN EN KLEINE BOODSCHAPJES TE KOPEN IN EEN SPECIALE CORNER BIJ DE FRITURE GOED ZOO ZAL ZEKER VEEL GEKOCHT WORDE MIJN INDRUK WAS ECHT GOED IK GA DIT JAAR WEER TERUG ZEKER WETEN MVG DE KAMPEERDER H.L

  Algemene indruk7
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het park8
  Parkfaciliteiten6
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
 • h.lendersoverzichtelijkecamping mooie plaatsen voor te camperen7.0

  wij zijn in een periode geweest dat het niet druk was heerlijk was dat de camping lag er mooi bij en alles was in bedrijf ja de winkel niet maar ja das niet zo erg is ook vroeg in het sesoen zodoende maar het verwarmd zwem bad heerlijk echt de friture en het restaurant waren wel geopend en super lekker kan je er eten ik raad deze camping in de zomer zeker aan voor mensen met of zonder kinderen en ga maar eens zelf kijken is echt de moeite waard mvg h

  Algemene indruk8
  Indruk van het huisje8
  Ligging van het park5
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Heelderpeel onder andere boeken bij:

 • Hogenboom

  Hogenboom

  0 / 10

  Er zijn nog geen reviews voor deze organistatie beschikbaar. KLIK HIER om de eerste review over Hogenboom te geven.

  Boeken bij Hogenboom
  Algemene indruknvt
  Prijs/kwaliteit verhoudingnvt
  Klantenservicenvt
  Makkelijk online boekennvt
  Plaats zelf uw review »