Wis alle keuzes
Accommodatie type
 • Stacaravan(1)
 • Bungalowtent(1)
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings Susten

(1 camping)
 • Camping Bella Tolla Camping Bella Tolla Camping Bella Tolla Camping Bella Tolla
  Camping Bella Tolla
  • Land:Zwitserland
  • Regio:Susten

  Camping Bella Tolla is een kleinere camping gelegen in de Zwitserse Alpen. De fantastische omgeving en de bergen zorgen voor een mooi uitzicht. In deze omgeving hoeft u zich trouwens niet te vervel...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend
  Accommodaties:

Algemene informatie Susten

Susten is een plaats in Zwitserland, het behoort bij de plek Wallis. Susten is gelegen tussen de bergen, bij een klein riviertje.

Klimaat Susten

In Susten is het in de zomer goed te doen, met tempraturen van soms wel 30 graden. Daarin tegen valt in de winter veel sneeuw. Omdat Susten tussen de bergen zit kan het extra koud zijn. Susten is een plek waar, als het zomer is, veel zon schijnt.

Bezienswaardigheden Susten

De toegang tot het beschermde natuurgebied Pfynwald is Susten, het grootste dennenbos van Midden-Europa. Tevens vindt u hier, op een kleinere oppervlakte, de kiezeleilanden van de koude Rhone, gloeiend hete steppen, droge dennenbossen, oerwoudachtige loofbossen die zich in een omgeving gekenschetst als waterrijk bevinden, vijvers en weiden.

Eten en drinken Susten

Door de vele zonne-uren in Susten wordt hier wijn gemaakt in de bergen. Deze wijn is zeker aan te raden in de restaurants van Susten. Bij de wijn is een zeer goed stukje vlees te verkrijgen, met verschillende soorten saus.

Plaatsen in Susten

Vlak bij Susten liggen de plaatsen St. Josephsheim, Gampinen en Brainnen. Aan de andere kant van de rivier liggen ook nog Obere Lichten en Saint Barbara Perta.