Camping Eden

Camping Eden is een prachtig aangelegde rustieke terrassencamping gelegen aan de westkant van het Gardameer. De camping heeft 300 staanplaatsen en de afstand vanaf Utrecht is 1164 kilometer.

De camping bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een laaggelegen terrassen deel met steile hellingen. Het hoger gelegen deel is vlakker en bestaat voornamelijk uit gras. Op beide delen is een zwembad en een bar aanwezig.

De plekken op het hoger gelegen deel van de camping bieden een fantastisch uitzicht over het Gardameer. Om bij het strand te komen hoeft alleen maar de straat overgestoken te worden.

In totaal bevinden zich op de camping drie zwembaden. Allemaal met eigen voorzieningen voor de grote en kleine gasten. Op de camping is ook een splash glijbaan aanwezig.

< Klik hier om 36 andere campings in Gardameer te bekijken.
adresgegevens
Land: Italie Straat: Niet bekend
Regio Gardameer
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping

Foto's van Camping Eden

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Eden

Wij werken met een team van mensen aan Campinglocatie.nl en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Eden onder andere boeken bij: