Camping met privé sanitair

Camping met privé sanitair

Wellicht een heel herkenbaar verschijnsel voor vele kampeerliefhebbers, het sanitaire probleem. U heeft in uw caravan of tent niet de voorzieningen bij de hand of u gebruikt deze om welke reden bewust niet. U moet op de camping ver lopen naar het toiletgebouw en deze voorzieningen zijn niet altijd even hygiënisch of u moet lang wachten tot u eindelijk kunt douchen. Al deze “problemen” zijn te verhelpen door een camping te boeken met privé sanitair.


Camping met privé sanitair

In vrijwel alle landen zijn deze campings te vinden en u heeft niet langer het sanitaire probleem. Wij horen u denken, hoe moet ik mij dat voorstellen. U heeft een kampeerplaats waarbij een privé gebouw u de voorzien biedt die u normaliter in het toiletgebouw te vinden zijn. Een eigen toilet en een eigen douche maken onderdeel van deze voorzieningen. Zo heeft u een eigen voorzieningen lekker dichtbij uw kampeerplek.

Een camping met privé sanitair is de laatste jaren qua populariteit aan het toenemen, dit komt omdat de vakantieganger steeds meer luxe wil tijdens de vakantie. Wanneer er op vakantie gegaan wordt moet dit helemaal perfect zijn en tja waarom dan niet een kampeerplaats boeken waarbij u privé sanitaire voorzieningen heeft.


Camping met privé sanitair

Heeft u de afgelopen vakantie doorgebracht op een camping met privé sanitair en komt u deze niet tegen in onze overzichten? Mogen wij u dan vragen om contact met ons op te nemen zodat wij deze camping op kunnen nemen in ons aanbod.