Goedkoop kamperen

Goedkoop kamperen

Kamperen goedkoop? Dat is niet meer zo vanzelfsprekend. Jaren terug stond kamperen synoniem met goedkoop vakantie vieren, maar met de komst van de vele luxe en grootschalige campings met alles erop en eraan is dat veranderd. Maar we kunnen u geruststellen, want er bestaan uiteraard nog genoeg mogelijkheden om wél goedkoop te kamperen. Hier geven we u tips over hoe dit kan terwijl u tegelijkertijd een topvakantie beleeft.


Goedkoop kamperen

Goedkope campings

Wilt u goedkoop vakantie vieren, dan is een goedkope camping een prima oplossing. Maar het aanbod aan campings is zo groot, naar wat voor soort campings moet ik zoeken, zult u zich misschien afvragen? Wij bieden u hier een helpende hand. Ga op de eerste plaats op zoek naar kleinschalige campings. Een goed voorbeeld van een voordelige camping is bijvoorbeeld een boerencamping. En zeg nu zelf, wat hebt u nu meer nodig dan een mooi grasveld, een paar fruitbomen en de nostalgische sfeer van het boerenleven om een topvakantie te beleven? Bekijk hier de campings

Een ander voorbeeld van een goedkope camping is een gemeentelijke camping. Dit zijn vaak eenvoudige campings die goedkoper zijn dan de grote commerciële campings. Een andere mogelijkheid om niet te veel geld kwijt te zijn voor een kampeervakantie is een vakantie op een kleinschalig natuurkampeerterrein met alleen de basisvoorzieningen.


Goedkoop kamperen

Waar kan ik goedkoop kamperen?

Goedkope kampeermogelijkheden zijn onder andere gemakkelijk te vinden in landelijke streken met veel rust en natuur. Ga eens op zoek naar goedkope kampeerplaatsen in de aantrekkelijke streek Twente of in het heuvellandschap van Zuid-Limburg. Maar ook in de buurt van bruisende badplaatsen of populaire steden vindt u goedkope campings. Kijk gewoon net iets verder buiten het drukke centrum. Maar niet alleen binnen de landsgrenzen liggen goedkope campings, kijk ook eens over de grens. In regio’s als de Belgische Ardennen, de Duitse Eifel of in de Moezelstreek vindt u vele kleinschalige betaalbare campings. Verder staat bijvoorbeeld ook Frankrijk bekend om zijn vele goedkope gemeentecampings.