Luxe camping

Luxe camping

Zin om lekker luxe vakantie te vieren? Dan zult u misschien niet op de eerste plaats aan kamperen denken. Maar we kunnen u garanderen dat ook een kampeervakantie heel luxe en comfortabel kan zijn. De luxe campings die overal als paddenstoelen uit de grond schieten leveren u het bewijs. Lees hier met ons mee en ontdek wat deze campings voor u kunnen betekenen en waar u ze kunt vinden.


Luxe camping

Het comfort van een luxe camping

Wanneer u een luxe camping boekt, hoeft u niet met het hele gezin in een oncomfortabel en veel te klein tentje te kruipen. U hoeft in veel gevallen zelfs niet eens een eigen tent mee te nemen. Op deze campings kunt u namelijk compleet ingerichte tenten huren die verdeeld zijn in verschillende compartimenten. Zo heeft iedereen zijn eigen stekje. De tenten zijn zelfs voorzien van alle nodige keukenapparatuur als een koelkast en kookplaten en ook keukengerei en zelfs meubels als stoelen, tafels en bedden ontbreken niet.

Bekijk de luxe campings
Maar het kan nog luxer. U kunt ook een stacaravan of zelfs een huisje op de camping huren voor nog meer vakantiecomfort. U hebt niet de ongemakken die u voorheen tijdens het kamperen gewoon voor lief moest nemen, maar u ervaart wel die authentieke kampeersfeer. Verder kan men op deze campings ook refereren aan een camping die luxe recreatie- en horecavoorzieningen biedt. Campings met een eigen subtropisch zwemparadijs, uitgebreide spa-faciliteiten, een manege of een 18-holes golfbaan mogen we ook gerust scharen onder de noemer luxe campings.


Luxe camping

Suggesties voor luxe campings

Als u op zoek bent naar een camping volop luxe, dan raden we u ook aan om eens te letten op de sterren classificatie van de campings die u tegenkomt. Van een vijfsterren camping mag u verwachten dat u van doen heeft met een top camping waar het u aan luxe niet zal ontbreken. Een goed voorbeeld van een dergelijke camping in eigen land is Camping Roompot Beach Resort met luxe kampeeraccommodaties, een jachthaven voor de deur en een spectaculair zwemparadijs. Buitenlandse vijfsterren campings die we u kunnen aanprijzen zijn Camping Norcenni Girasole in de prachtige Italiaanse streek Toscane en Camping Le Moulinal in de Franse regio de Dordogne.